x

Used Products: 25 Jaar van Innovatie, Groei en Duurzaamheid

Geïntroduceerd in 1997, heeft Used Products een indrukwekkende evolutie doorgemaakt van een lokale speler tot een gerenommeerd internationaal merk. Met de kernwaarden van duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid als leidraad, hebben we een netwerk opgebouwd van meer dan 60 winkels, verspreid over Nederland, Roemenië, Duitsland, Slovenië en België. We kijken met trots terug op deze reis ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan.

De Oorsprong en Groei van Used Products

Het idee voor Used Products ontstond in 1997 met een eenvoudige visie: een veilige, betrouwbare plek creëren waar mensen tweedehands producten en soms ook nieuwe producten kunnen kopen en verkopen. Het succes van het concept was snel zichtbaar, met groeiende vraag en gestage uitbreiding van het aantal winkels. Inmiddels zijn er 54 winkels in Nederland en zijn we een erkende naam in de in- en verkoopmarkt.

Ons succes beperkte zich niet tot de Nederlandse grenzen. We hebben ons concept geïntroduceerd in verschillende andere Europese landen, met winkels in Roemenië, Duitsland, Slovenië en België. Tegenwoordig vormt ons uitgebreide netwerk van meer dan 60 winkels de kern van ons internationale succes.

Duurzaamheid als Kernwaarde

Een belangrijke factor in onze groei en populariteit is onze sterke focus op duurzaamheid. Bij Used Products zijn we ervan overtuigd dat het kopen en verkopen van tweedehands producten een effectieve manier is om verspilling tegen te gaan en zo een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld.

Door het netwerk van winkels waar mensen hun gebruikte of ongebruikte items kunnen verkopen en kwaliteitsvolle tweedehands of nieuwe producten kunnen kopen, dragen we bij aan de circulaire economie. Dit leidt niet alleen tot economische voordelen voor onze klanten, maar draagt ook bij aan het verminderen van onze collectieve ecologische voetafdruk.

Kijkend naar de Toekomst

Bij Used Products blijven we ons inzetten voor innovatie en groei. We zijn vastbesloten om onze diensten verder te verbeteren, onze aanwezigheid in bestaande markten te versterken en ons bereik uit te breiden naar nieuwe regio’s. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen de voordelen te laten ervaren van het kopen en verkopen van tweedehands producten.

 

We zijn trots op de prestaties van de afgelopen 25 jaar, maar we zijn nog enthousiaster over de mogelijkheden die voor ons liggen. Met een voortdurende focus op duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid blijven we streven naar groei en succes.

Bij Used Products zorgen we ervoor dat tweedehands niet tweederangs is. Bezoek vandaag nog een van onze winkels en ontdek de prima kwaliteit van onze producten.

Used Products Chat
Hoi, voer hier de 4 cijfers van je postcode in om de dichtsbijzijnde filialen te tonen.