Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Xbox one final fantasy 15

Vestiging: Amersfoort
Categorie: Games/Gameconsoles

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Xbox one final fantasy 15

Beschrijving:
Final Fantasy XV is gebaseerd op Fabula Nova Crystallis, de nieuwe kristal mythologie. In tegenstelling tot Final Fantasy XIII is dit avontuur veel duisterder dan dat we gewend zijn van de serie. Daarnaast is het spel meer gericht op actie, zoals dat ook in Kingdom Hearts het geval is.

Het verhaal van Final Fantasy XV is gebaseerd op de Fabula Nova Crystallis mythologie. Een directe relatie met andere spellen in de reeks is er niet. Zo zijn er andere personages, werelden en een compleet nieuwe visuele stijl. Noctis Lucis Caelum is de hoofdrolspeler, een prins van een koninklijke familie met criminele trekjes. Hij is de heerser over een stad gedomineerd door technologische ontwikkelingen. In het centrum van de stad ligt een kristal, en op een zekere dag wil een vijandelijk volk die kristal stelen. Vanaf dat punt breekt de strijd pas echt goed los!

Spelers besturen een team van personages. Elk van deze personages heeft zijn eigen spreuken, mogelijkheden, krachten en zwaktes. Magie komt uiteraard in allerlei soorten. Zo zijn er krachten die wapens beter maken, maar ook helende, verdedigende of aanvallende krachten. Om opdrachten uit te voeren, hoeft niet gewacht te worden. In Final Fantasy XV kunnen spelers aanvallen direct uitvoeren. Door te wisselen tussen personages kan er snel geschakeld worden tussen verschillende spreuken. Het tempo kan dan ook vrij hoog liggen in deze next generation game

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €21,99
Bij ons:11.99 €

Nu bij ons: € 11,99

Xbox one final fantasy 15

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Games/Gameconsoles