Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Xbox Kinect Sensorbalk

Vestiging: Amersfoort
Categorie: Games/Gameconsoles

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Xbox Kinect Sensorbalk

Beschrijving:
Kinect brengt games en entertainment op een heel bijzondere manier tot leven, waarbij je hele lichaam meedoet. Armen, benen, voeten en handen, met Kinect zijn er geen controllers, alleen jij. Het is zo natuurlijk, zo intuïtief dat de technologie in het niets verdwijnt, zodat de natuurlijke magie die in ons allemaal zit, stralend naar buiten komt. Alles wat je hoeft te doen, is: Jump in.

Kinect werkt met jouw Xbox 360 en brengt je een bijzondere vorm van entertainment. De unieke sensor en speciaal ontworpen games van Kinect maken bewegingen van je hele lichaam tot deel van het spel. En het leuke is, dat Kinect met elke Xbox 360-console werkt.

Kinect brengt revolutionaire nieuwe manier om games te spelen en het entertainment op de Xbox 360 te beleven. Kort gezegd: geen controller nodig!

Wanneer dit wordt uitgebracht, kun je sport spelen, zingen en dansen, vechten en alles wat 's werelds beste gameontwerpers maar kunnen verzinnen. Jouw acties en je emotionele reacties zullen allemaal door je Xbox 360 worden erkend en herkend.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €24,99

Nu bij ons: € 24,99

Xbox Kinect Sensorbalk

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Games/Gameconsoles