Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Wii - Monster Hunter Tri

Vestiging: Dordrecht
Categorie: Games/Gameconsoles

Omschrijving

Monster Hunter Tri is een waar fenomeen in Japan, sinds zijn release werd de game bijna één miljoen keer verkocht. Niet verwonderlijk, aangezien Famitsu, het grootste gamemagazine van Japan de game een perfecte score gaf. Er zijn slechts 10 games in de hele gamegeschiedenis die met dezelfde prestigieuze score mogen pronken. Het RPG-monstersucces geeft ons een unieke blik op het leven van een dinosaurus/monsterjager. Je wandelt in Monster Hunter Tri met pak en zak door een levendig en ademend ecosysteem met knappe graphics, fantastische oerbeesten die over het continent heersen en gloednieuwe onderwateromgevingen.

Multi-hunting

Het leven van een jager is nooit een solitaire ervaring. Monster Hunter is een sociale RPG-ervaring waarbij je moet samenwerken om de grootste monsters te slachten. De PSP-versie van de game was alleen speelbaar in multiplayer als je over een Wi-Fi internetverbinding beschikt. Op de Nintendo Wii kan je de game ook coöperatief spelen in split-screen. Heb je toegang tot een draadloze internetconnectie dan kan je de game met drie andere spelers online spelen. Online ondersteunt de game Wii Speak. De perfecte manier om doeltreffende strategieën af te spreken met je teamgenoten. Maar ook solospelers zullen Monster Hunter Tri's moeilijkste uitdagingen niet alleen moeten volbrengen. Met de hulp van Cha-Cha, een AI-jaagpartner, beschik je over een partner die onvervangbaar is.

Jagersinstinct

Je taak als jager is heel divers. Inwoners van het plaatselijke dorpje hebben enkele opdrachten voor jou. Je start met het zoeken naar kruiden, stukken sappig vlees, bessen, fruit en zoveel meer. Door alle items die je onderweg vindt te verzamelen, kan je nieuwe uitrustingen creëren voor je jager of ze verkopen in jouw dorp. Later krijg je opdrachten waarbij je echt moet jagen op reusachtig wild. Deze opdrachten variëren van het vangen tot het doden van monsters. Om de beesten op te sporen gebruik je je jagersinstinct. Een goede jager is altijd voorbereid. Je zet vallen op om je doelwit te verstrikken en jezelf te beschermen van de woeste aanvallen van deze primitieve beesten. De introductie van enkele nieuwe beesten en opdrachten bezorgen je ook meer wapens, bepantseringen en items waaronder ook de nieuwe wapenklassen, zoals de Slash Axe en de Fakkel. Deze laatste kan, naast het verlichten van donkere grotten, ook beesten met een angst van vuur kan afschrikken.

- Verken een dynamische wereld die bruist van het leven en reis over land en zee, terwijl je adembenemende monsters bevecht die heersen over de elementen.
- Verzamel items en grondstoffen van de monsters en gebruik ze om nieuwe uitrustingen en wapens te creëren.
- Een ecosysteem, dat gebaseerd is op een voedselboom, zorgt voor interactie tussen de verschillende monsters. De sterke carnivoren vallen de kleinere herbivoren aan.
- Jaag solo, met een vriend of nodig drie vrienden uit voor een 4-speler coöperatief game.
- Bespreek strategieën via de Wii Speak ondersteuning.
- Speel de game met de Wii Remote en Nunchuk, Classic Controller of de Classic Controller Pro.

Nu bij ons: € 7,95

Wii - Monster Hunter Tri

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Games/Gameconsoles