Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

That '70s Show | Seizoen 3 | 4 DVD

Vestiging: Zeist
Categorie: Blu-Ray/DVD/CD

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

That '70s Show | Seizoen 3 | 4 DVD

That '70s Show is de populaire retro show die gaat over het leven van een groep tieners in de Amerikaanse plaats Point Place. De show schets een weergave van de jaren '70 met zijn typische modetrends en politieke en sociale gebeurtenissen.
In That '70s Show worden sociale thema's aangesneden als feminisme, de nieuwe houding ten opzichte van seksualiteit, de economische moeilijkheden in tijden van recessie, wantrouwen tegen de Amerikaanse regering, de snelle ontwikkeling van televisie en het gebruik van drugs.
Het leven van de tiener Eric Forman, zijn vier vrienden en zijn vriendin Donna Pinciotti staan centraal. In die groep worden de verschillende onderlinge relaties belicht, met als belangrijkste die tussen Eric en Donna.

Kom mee naar de kelder voor een flashback naar de swingende jaren zeventig. Als het feesten begint, besluit Red dat hij te inschikkelijk is geweest dus hij stelt een aantal nieuwe huisregels in. Hierdoor voelen niet alleen de kinderen zich ellendig, maar het leidt er ook toe dat Kitty denkt dat ze een slechte moeder is geweest. Hyde voelt zich nog slechter als hij zijn vader, die hij al jaren niet meer had gezien, aantreft als barman in een plaatselijke kroeg. Terwijl Donna en Eric wat met elkaar beginnen, probeert Jackie Hyde te versieren. Daar raakt Kelso van overstuur, ook al gaat hij met Laurie. En Fez vindt eindelijk een vriendin- om (te laat) te ontdekken dat ze totaal geschift is!

Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € 16.94
Bij ons: €9.99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Nu bij ons: € 7,99

That '70s Show | Seizoen 3 | 4 DVD

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Blu-Ray/DVD/CD