Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Sonic & Sega All Stars Racing | Losse Cartrdige [N-DS]

Vestiging: Maastricht
Categorie: Games/Gameconsoles

Omschrijving

Bereid je voor op de ultieme raceparty met Sonic & Sega All-Stars Racing! Dring voor om de leiding te nemen, zoef rond obstakels, zet je grappige wapens in en blijf opletten of je geheime of kortere wegen ziet waardoor je de overwinning in je zak hebt. Mocht je verslagen, kapot of doodop zijn, maak je dan geen zorgen. Laad je voertuig op met krachtige power-ups en voer krankzinnige moves uit om je terug in de race te storten. Maar zelfs als je een plek in de voorste gelederen hebt weten te veroveren, kunnen chaotische gebeurtenissen de race een compleet andere wending geven. Niets is zeker in deze hectische race naar de finish.

● Al je favoriete Sega coureurs - Kies uit 19 verschillende personages uit het Sonic en Sega-universum, inclusief Sonic, AiAi en Amigo. Elk personage heeft zijn eigen unieke voertuig, zoals bijvoorbeeld een sportauto, fiets, vliegtuig of zelfs een gigantische banaan!
● Onvoorspelbare gebeurtenissen
● Bungel je helemaal achteraan? Maak je geen schijn van kans? Relax... met 26 speciale onvoorspelbare gebeurtenissen wordt het snel weer feest (zoals bijvoorbeeld 'Reverse A Roo', 'Little Big Lap' en 'Melee Madness'). De race kan er ineens compleet anders uitzien.
● All-star moves - Moet je langs een concurrent? Kun je niet inhalen? Schakel je tegenstanders dan uit met een wapen dat je onderweg opraapt of een van de 19 unieke personagemoves. Dan weet de ontvanger ten minste van wie de klap kwam!
● Adembenemende graphics - Race over de borstweringen van een middeleeuws kasteel, onder het bladerdak van het regenwoud door en in een drukke stad terwijl je de 24 uitdagende parkoersen aflegt.
● Draadloze download play en draadloze multi-card play voor 2-4 spelers.
● Compatibel met Rumble Pak (niet compatibel met DSi)

Nu bij ons: € 9,99

Sonic & Sega All Stars Racing | Losse Cartrdige [N-DS]

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Games/Gameconsoles