Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Seek Shot Pro -Nieuw!

Vestiging: Up Sittard
Categorie: Foto/Camera's

Omschrijving

De ShotPro stelt u in staat om via de warmtebeeldweergave energievreters in het huishouden te vinden, en kortsluitingen en vele andere fouten en problemen te diagnosticeren. Ergonomisch vormgegeven met een robuuste, met rubber beklede behuizing en uitgerust met een thermosensor met hoge resolutie en een normale camera-optiek en de SeekFusion-technologie. Warmtebeelden worden gecombineerd met zichtbare beelden voor exacte details en nauwkeurigheid.

ShotPro wordt o.a. toegepast in de bouw, elektro-industrie en allerlei installaties, diergeneeskunde en bij politie- en brandweerinzet.

De ShotPro beschikt over een 3,5 inch kleurentouchscreen met een intuïtieve gebruikersinterface, die een snelle en eenvoudige probleemherkenning mogelijk maakt. Bovendien kan de ShotPro met de Seek Vista Mobile-app een live-warmtebeeldweergave via WiFi op uw mobiele apparaat streamen.

Het grote kleurentouchscreen maakt de real-time weergave en analyse (bijv. Spot, Hi/Low weergave, Span/Level en tot 3 beperkte box-analyses van een kleiner beelddetail) mogelijk. Ook de weging van de beide gecombineerde beelden (warmtebeeld en zichtbaar beeld) kan bovendien via het display worden aangestuurd (bijv. alleen de weergave van warmtebeeld).

Door beschermingsklasse IP54 (bescherming tegen spatwater aan alle zijden en tegen stof in schadelijke hoeveelheden) en een langere levensduur van de accu is de ShotPRO ook ideaal voor gebruik in het veld.


>9 Hz Warmtebeeldcamera
Temperatuurmeetbereik -40 tot +330 °C
320 x 240 pix Bolometermatrix
Thermische gevoeligheid 70 mK


Robuuste behuizing met rubber touch
Live streaming van het warmtebeeld via WiFi naar tablet, smartphone of PC/Mac
Foto- of video-opnames
4GB intern geheugen
Oplaadbare accu houdt het tot 4 uur vol
Schroefdraad voor statief
Geavanceerde analysehulpmiddelen (Span/Level, Hi/Low, Spot)
Temperatuur: weergave naar keuze in Celsius, Fahrenheit of Kelvin.

Nu bij ons: € 499,99

Seek Shot Pro -Nieuw!

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Foto/Camera's