Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Ps4 UFC 2

Vestiging: Amersfoort
Categorie: Games/Gameconsoles

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Ps4 UFC 2l

Beschrijving:
EA Sports UFC 2
EA SPORTS UFC 2 innoveert met ongelooflijk realistische personages en animaties, een gloednieuw Knockout Physics System en authentieke gameplay features, en nodigt alle vechters uit om terug te komen naar The Octagon voor de ultieme genadeslag.

Het spel is een ervaring voor elke vechtfan. Het bevat vijf gloednieuwe spelmodi, een vernieuwde Career Mode met voor het eerst in de geschiedenis van UFC-games een optie voor het creëren van vrouwelijke vechters, en een nieuw Title Chase-systeem voor Online Championships. Wat voor vechter je ook bent, er is altijd wel een modus die bij je speelstijl past… geef de genadeslag met vernietigende knock-outs in de gloednieuwe KO Mode, creëer en bewerk een team met kampioenen in UFC Ultimate Team, of stel je eigen droomprogramma samen in de Custom Event Creator. EA SPORTS UFC 2 heeft een modus voor elke vechtfan.

Ondertussen geeft EA SPORTS UFC 2 vanuit de hoek van de ring tips en tools waarmee je alles over MMA leert. Je vecht als een prof door naar het fitnesscentrum te gaan in Practice Mode of de visuele aanwijzingen te volgen in Grapple Assist: een in-game weergave die je leidt door takedowns, overgavetechnieken, en nog veel meer.

Van de walk-out tot de knock-out: EA SPORTS UFC 2 biedt een diepgaande, authentieke en spannende spelervaring.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €11.99

Nu bij ons: € 11,99

Ps4 UFC 2

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Games/Gameconsoles