Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Pioneer DDJ-T1 Mengpaneel , nieuwprijs € 450,-

Vestiging: Up Sittard
Categorie: Muziekinstrumenten

Omschrijving

Algemeen

Het werd tijd voor Pioneer om zich meer te nestelen in de wereld van MIDI. Waar DJ's tegenwoordig niet meer zonder software en MP3's kunnen moest Pioneer hier creatief op inspelen. Waar merken als Numark scoren met de NS7 en er al verschillende andere merken met compleet uitgevoerde MIDI controllers komen, bleef Pioneer een beetje achter. Dit hebben ze echter prima rechtgezet met de DDJ-T1!De Pioneer DDJ-T1 zit boordevol nieuwe, handige snufjes.
Pioneer DDJ-T1: Speciaal voor Traktor

Optimalisatie voor Traktor is het grote kernpunt van de oplevering. Er wordt zelfs een speciale Pioneer versie van Traktor meegeleverd, namelijk de DDJ-T1 editie. Een geoptimaliseerde MIDI mapping zorgt ervoor dat u vrijwel gelijk aan de slag kunt met uw nieuwe aanwinst. Doordat de DDJ-T1 al voorzien is van een interne geluidskaart kunt u deze direct aansluiten op een set monitors of een PA-systeem.
Een waar meesterwerk

In situaties waar maar één stopcontact beschikbaar is voor uw laptop moeten soms compromissen gemaakt worden. Gelukkig kan de DDJ-T1 op een enkele USB-poort werken als het nodig is. En heeft u toch stopcontacten genoeg? Dan kunt u de stroomadapter gebruiken om zeker te zijn dat de controller voldoende vermogen toegezonden krijgt. Al met al levert Pioneer een waar meesterwerk op. De duidelijke lay-out die al bekend was van de spelers en mixers komt ook hier terug. Hierdoor kan iedereen zijn weg op de controller vinden!

Nu bij ons: € 299,99

Pioneer DDJ-T1 Mengpaneel , nieuwprijs € 450,-

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Muziekinstrumenten