Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Lamigo SPIN 210 Roterende Bouwlaser Set

Vestiging: Up Sittard
Categorie: Gereedschap

Omschrijving

Nieuwprijs € 600,- EXCL BTW.

Bouwlaser voor horizontaal en verticaal gebruik en dubbel afschot.

De Lamigo Spin 210 is te gebruiken tot 250 meter wat een totaal werkbereik van 500 meter geeft. De bouwlaser is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Zo kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk wanden worden geplaatst. Verticaal nivelleert de Spin 210 ook volledig automatisch. Om foute metingen te voorkomen schakelt de laser zich automatisch uit zodra deze bewogen wordt. Wij van TOP-Bouwlaser bieden de Lamigo Spin 210 als volledige set aan, dus inclusief:

- Universeel aluminium statief tot 160cm
- Laserbaak met snelspanklem

Functies:

De bouwlaser nivelleert volledig automatisch, zowel horizontaal als verticaal. Na het inschakelen begint laser automatisch met nivelleren. De Lamigo Spin 210 bouwlaser heeft een TILT functie, die in- of uitgeschakeld kan worden. De bouwlaser is gemakkelijk in afschot te stellen. Dit kan zowel in de X-as als in de Y-as.

Hoge nauwkeurigheid:

Met een nauwkeurigheid van 1 mm op 10 meter is deze Lamigo bouwlaser een uiterst nauwkeurige bouwlaser. In combinatie met het werkbereik is de Spin 210 een echte alleskunner.

Helemaal compleet:

Deze Lamigo Spin 210 is helemaal compleet. Zo wordt standaard bij deze bouwlaser een afstandsbediening geleverd om de bouwlaser gemakkelijk op afstand te kunnen bedienen. Ook zit er een wandhouder bij. Zo kan de Spin 210 gemakkelijk aan een wand of muur bevestigt worden, ideaal voor interieurtoepassingen.

Ideale set:

Nu wordt bij de Lamigo Spin 210 een Universeel aluminium statief van 160cm geleverd. Om de set compleet te maken zit er uiteraard ook een laserbaak met snelspanklem bij. Ook deze is van hoogwaardige kwaliteit.

Groot statief 290cm (Optioneel) (+€99,00):
Het is mogelijk om de Lamigo Spin 210 set in combinatie met een groot opdraaibaar spindelstatief te bestellen in plaats van het standaard aluminium statief. Dit statief is ideaal voor binnen- en buitengebruik. Het statief is opdraaibaar tot maximaal 290cm. Lees meer over dit statief...


LEVERING:
Alle bouwlaser sets (bouwlaser + baak & statief) van TOP-Bouwlaser.nl worden verzonden als 2 colli. Dat houdt in dat de bouwlaser verstuurd wordt als één los pakket en de baak & statief als één pakket. De baak & statief worden gezamenlijk verzonden als één pakket, dit pakket is langer dan 1 meter en wordt daardoor in een apart proces met de hand gesorteerd. Doordat proces kan het zijn dat de baak & statief een dag later geleverd worden, omdat de 2 colli van elkaar gescheiden raken. TOP-Bouwlaser kan dus niet garanderen dat een bouwlaser set, die besteld is voor 17:00, de volgende werkdag compleet geleverd zal worden, echter is dit in 99% van de tijd wel het geval. TOP-Bouwlaser adviseert daarom ook altijd tijdig een bestelling te plaatsen om zo teleurstelling en misverstanden te voorkomen!

Specificaties:
Nauwkeurigheid: 1 mm / 10 meter
Bereik: 250 m met ontvanger
Werkbereik Ø: 500 m met ontvanger
Roteren: 0/150/300/600 tpm
Scannen: 10°/45°/90°/180°
Functies: Horizontaal, verticaal, haakse hoek, scannen, TILT,
dubbel afschot en loodlijn
Afschot: X-as 9% en Y-as 9%
Totaal Afschot: 12% (totaal van de twee assen)
Laserdiode: Klasse 2, 635nm
Nivelleerbereik: 5°
Bescherming: IP54
Gewicht: 1,8 kg
Voeding: accupack NiMH
Werktemperatuur: -20°C tot 50°C
Afmetingen: LxBxH 160 x 160 x 185 mm

Nu bij ons: € 449,99

Lamigo SPIN 210 Roterende Bouwlaser Set

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Gereedschap