Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Zens Wireless Charger 4500Ma

Vestiging: Zwolle
Categorie: Diversen

Omschrijving

Deze Power Bank biedt u de vrijheid uw toestellen altijd en overal op te laden.

De ZENS Qi Wireless Power Bank biedt u een fantastische, ruimtebesparende manier om uw smartphone thuis, op kantoor of onderweg draadloos op te laden. Met de ZENS Qi Power Bank kunt u elke Qi-compatibele smartphone opladen zónder een wirwar aan laadkabels. Dit apparaat is met een capaciteit van 4.500 mAh perfect in staat uw toestel draaiende te houden, waarmee het u voorziet van langere gespreks- en stand-by tijden.

Plaats uw toestel op de ZENS Qi Wireless Power Bank en het opladen begint direct. Het is de perfecte oplossing voor onderweg, als u niet in de buurt bent van een stopcontact. Met behulp van de USB-poort kunt u een tweede apparaat, zoals een iPad of tablet, opladen. Moet de Power Bank zelf worden opgeladen? Sluit hem dan aan op uw laptop of PC via USB. Simpel!

Alle ZENS-producten worden vervaardigd volgens de Qi-standaard. Is de Qi-technologie niet ingebouwd in uw telefoon? Bekijk ons assortiment en leer hoe u uw toestel eenvoudig gebruiksklaar kunt maken.

Features
• Batterijcapaciteit: 4500 mAh
• Werkt met alle Qi-compatibele apparaten
• Een tweede apparaat is op te laden via de ingebouwde USB-poort
• Ideaal voor onderweg en op reis

Draadloos opladen
De Qi Technologie: draadloos opladen door inductie.
De ZENS laders gebruiken een elektromagnetisch veld en inductieve koppeling om energie te sturen naar het apparaat dat moet worden opgeladen. Ze zijn geschikt voor elk compatibel elektronisch oplaadbaar apparaat tot maximaal 5W. De verzonden energie wordt opgeslagen in de batterijen van het toestel.
De opladers (verzenders) gebruiken een inductiespoel om een elektromagnetisch veld te creëren. Een inductiespoel in het draagbare apparaat (ontvanger) neemt de energie op en zet deze weer om in elektrische stroom naar de accu.
ZENS laders zijn uitgerust met zeven inductiespoelen, waardoor het apparaat elke keer probleemloos kan worden opgeladen. Dankzij dit grote aantal ingebedde spoelen kan uw toestel vrij op het laadstation worden geplaatst en hoeft het niet te worden vergrendeld. Inductietechnologie maakt het opladen van mobiele apparaten een stuk gemakkelijker; u hoeft geen stroomkabel meer aan te sluiten. Het toestel kan op, of in de buurt van een laadstation worden geplaatst.

Merk ZENS
ZENS is een jong en innovatief Nederlands bedrijf. ZENS is gespecialiseerd in de ontwikkeling, design en productie van wireless charging producten voor mobiele telefoons. Oplossingen die er voor zorgen dat het gemak van opladen van de mobiele telefoon en het altijd hebben van een volle batterij verzekerd is.
ZENS support de Qi standaard in alle producten en is een van de eerste bedrijven in Europa met een volledig portfolio van wireless charging producten. Voor thuis, op het werk en onderweg, ZENS heeft een oplossing met wireless charging. Gemak, technologie en design staan centraal staan centraal bij alle producten van ZENS.

Nu bij ons: € 24,99

Zens Wireless Charger 4500Ma

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Diversen