Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Casio Exilm ex-z330

Vestiging: Almelo
Categorie: Foto/Camera's

Omschrijving

Te koop bij Used Products Almelo:

Casio Exilm ex-z330

Staat:

Zo goed als nieuw

Accessoires:

- Oplader
- Opbergtasje

Specificaties:

De Casio Exilim EX-Z330 is een echte lifestyle camera. Een compacte camera die je bij elke gelegenheid uit je zak kunt trekken om het vast te leggen. Het is een bescheiden camera, die zich door zijn systemen onmisbaar maakt voor de dagelijkse gebeurtenissen. Hij is uitgerust met technologie die geoptimaliseerd is om de kiekjes van de leuke uitstapjes en de stapavonden tot in de puntjes te optimaliseren. Denk maar aan de Make-up-functie en de Landschapverbeterfunctie. Uiteraard staat ook de video-functie klaar, wanneer de situatie om bewegend beeld vraagt. En het kan ook niet anders dat deze lifestyle camera zelf ook een plaatje is. De Exilim EX-Z330 heeft stijl, flair en de lovehandles om stevig vast te pakken.

EXILIM Engine 5.0
Het systeem wat de verbeteringsfuncties mogelijk maakt is de EXILIM Engine 5.0. Daarnaast zorgt deze beeldverwerker voor de kleurenreproductie, de kleurgradaties en een uitstekende ruisonderdrukking. Diezelfde Engine 5.0 is natuurlijk ook een ster in het razendsnel verwerken van de beelden. Uw camera is niet alleen razendsnel, maar ook zuiniger dan zijn voorganger, de EXILIM EX-Z2. Foto's van 12,1 megapixels vinden hun weg naar de geheugenkaart. Natuurlijk zit er in deze slanke camera ook een zoom verstopt. Met 3x optische zoom heb je een bereik van 35,5 - 106,5 mm. Met deze zoom vind je niet alleen de composities voor de foto's, maar ook voor de bewegende beelden. Je filmt die video's in 1280 x 720 HD-kwaliteit met een opnameduur van maximaal 10 minuten.

Verbeteringsfuncties
Ze zijn al eerder genoemd, maar wat doen de verbeteringsfuncties precies. De Make-up-functie zal vooral populair zijn onder je vrienden. Deze functie zorgt dat de huidjes er zacht en glad uitzien. Sterke schaduwen worden verzacht en dit is natuurlijk vooral fijn als je foto's maakt tijdens het stappen. Dus als je vrienden zelfs na uren dansen het huidje willen hebben als dat van de billetjes van een baby, dan kan dat. De Landschapverbeterfunctie werkt eigenlijk andersom. Met Helder landschap maakt de Exilim EX-Z330 een beeldanalyse, waarna hij de belangrijkste kleuren in de foto versterkt. De Nevelvermindering verminderd bovendien de heiige vertroebeling die de foto kan vervlakken. Een landschap krijgt op deze manier ook op de foto de kracht en grootsheid die het daadwerkelijk heeft.

Dynamische Foto-functie
De intelligente AF-functie is nog zo'n systeem dat je ondersteunt tijdens het fotograferen. Deze functie herkent automatisch het ideale scherpstelbereik. Houd de ontspanknop half ingedrukt en de Exilim EX-Z330 kiest zelf, aan de hand van de grootte en contouren van het onderwerp, de beste scherpstelling. Zodra dat ideale moment voorbij komt wordt de foto automatisch gemaakt. Als je denkt dat je na het maken van een foto al klaar bent, dan heb je het mis. De Dynamische Foto-functie geeft een bijzondere draai aan de foto's. Hiermee kan je namelijk motieven uit de foto's knippen, van formaat veranderen en in een andere achtergrond zetten. Deze software levert ook animaties om bij de foto's te voegen. Stuur je kiekjes op als e-card of maak je eigen cartoon.

Nu bij ons: € 39,98

Casio Exilm ex-z330

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Foto/Camera's