Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Behringer Eurolive VS1220 Speaker

Vestiging: Up Sittard
Categorie: Audio/MP3

Omschrijving

Behringer Eurolive VS1220 Speaker

Kleur : Zwart
Conditie : Nog in een nette staat

De Behringer Eurolive VS1220 is een PA speaker die in staat is zeer goede geluidskwaliteit te leveren, met weergave van signalen tot maar liefst 600 Watt invoersterkte. De krachtige 12 inch long-excursion woofer levert de lage bas en midden frequenties, terwijl de elektro-dynamische driver het hogere frequentiegebied zuiver en gedetailleerd weergeeft. De brede frequentie bandwijdte en het grote dynamische bereik maken de VS1220 geschikt voor een grote hoeveelheid toepassingen.

De long-excursion, lage frequentie woofer wordt handgemaakt, zodat deze veel lucht kan verplaatsen en een diepe, maar ook strakke bas levert. De woofer van de VS1220 is gemonteerd in een speciaal afgestelde behuizing zodat bassen tot 60Hz geproduceerd kunnen worden. De hoge frequenties zijn net zo belangrijk als de lage. Te veel hoog maakt het geluid broos en onaangenaam, te weinig en het klinkt modderig en ongedefinieerd. De tweeter van de VS1220 is daarom speciaal ontworpen en gemonteerd in een gepatenteerde elliptische golfgeleider voor een natuurlijk klinkend hoog.

De VS1220 is daarnaast geoptimaliseerd voor maximale betrouwbaarheid dankzij de geïntegreerde spanningsbeveiliging. Zodoende blijven de speakers ontzien van te hoge belasting en blijven ze voor lange tijd uitstekend functioneren. Deze luidsprekers zijn zeer veelzijdig, dankzij het unieke trapezevormige ontwerp. De VS 1220 is te gebruiken als frontspeaker, vloermonitor of sidefill monitor.

Nu bij ons: € 79,99

Behringer Eurolive VS1220 Speaker

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Audio/MP3