Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Nederland

Apple iPhone 5s 16GB Goud

Vestiging: Amersfoort
Categorie: Smartphones

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amersfoort | met garantie:

Apple iPhone 5s 16GB Goud

Beschrijving:
De Apple iPhone 5s heeft een 4 inch scherm en is daarmee nog net wat makkelijker met één hand te bedienen dan de iPhone 6 van Apple. Gelukkig kun je wel genieten van alle voordelen van de nieuwe versie besturingssysteem, iOS 9.

Basiskenmerken van de Apple iPhone 5s
Besturingssysteem: iOS 9
8 megapixel camera, 1.2 megapixel frontcamera
4 inch Retina-display met een resolutie van 1136 x 640 pixels
Vingerafdruksensor
Type SIM-kaart: Nano SIM
Simlockvrij

Apple iPhone 5s: Camera
iPhones staan bekend om hun camera's. De iPhone 5s heeft een 8 megapixel camera. De camerasoftware biedt oa een automatische beeldstabilisatie, gezichtsherkenning, panoramaview, een timer-modus en de camera kun je gemakkelijk scherp stellen door op het scherm te tikken. Het is zelfs mogelijk om een foto te nemen als je midden in een video-opname bezig bent.

Apple iPhone 5s: Frontcamera
Met de 1.2 frontcamera, vooral geschikt voor beeldbellen. Apple heeft hier een eigen variant voor ontwikkeld, namelijk Apple FaceTime. Hiermee kun je videochatten met iedereen die een iPhone of iPad heeft. De enige kosten die hier aan zijn verbonden, zijn die van je dataverbruik.

Apple iPhone 5s: iOS 9
De Apple iPhone 5s draait op iOS, dit is het besturingssysteem van Apple. De Apple iPhone 5s is bij te werken tot en met iOS 9, de laatste versie van iOS.

iOS 9 heeft een nieuwe look en zit boordevol voorzieningen voor een nog betere gebruikerservaring. Nieuwe functies veranderen de manier waarop je berichten verstuurt, foto’s bewerkt en je conditie bijhoudt. Zonder dat je hier aan hoeft te wennen.

De Apple iPhone 5s heeft (bijna) eindeloze mogelijkheden. Bekijk de video's onder de afbeelding om een nog betere indruk te krijgen van wat je allemaal kan met de Apple iPhone 5s.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 3 maand

Prijs elders/nieuwprijs: €niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €99.99

Nu bij ons: € 99,99

Apple iPhone 5s 16GB Goud

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Smartphones