x

Test


Met meer dan 50 winkels in Nederland is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt waar je producten kan inleveren. Onze winkels hebben een aparte inkoopbalie waar je een product discreet kan aanbieden.

Nadat je het eens bent geworden over de verkoopprijs en zodra het product door ons is getest loop je een paar minuten later met contant geld naar buiten. Je moet minimaal 18 jaar zijn om producten bij ons te mogen verkopen en een legitimatie is dan ook altijd verplicht.

We betalen direct contant geld voor: Smartphones, Tablets, Laptops, Goud, Gameconsoles en games, Audio en TV, Blu-ray, DJ Apparatuur, Horloges, Fotografie en film, Gereedschap, Muziekinstrumenten, Opslagmedia, Fietsen, Navigatie, Scooters, Sport/outdoor, Huishoudelijke producten en nog veel meer….

Of je nou een product over hebt en dus niet meer gebruikt of je hebt gewoon snel geld nodig; bij ons ontvang je direct contant geld.

We onderscheiden ons duidelijk van een kringloopwinkel. We kopen en verkopen geen kleding, meubels, woningaccessoires of kinderwagens. Onze inkoopregisters staan in directe verbinding met het stophelingsregister, www.stopheling.nl , van de politie.

Als je bij ons in een winkel of in onze webshop een product hebt gezien dat je wil kopen is het ook mogelijk om te betalen met een product van jezelf. Wil je bijvoorbeeld een iPhone 7 kopen dan kan je deze wellicht kopen met een gouden ringetje en een iPhone 4. etcetera..

De meest gestelde vraag:

Wat krijg ik voor mijn product?

De waarde van een product wordt altijd in de inkoopwinkel bepaalt en is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals bijvoorbeeld:

  • Welke accessoires zitten erbij?
  • Zit er nog een originele bon bij?
  • Hoe courant is het product?
  • Hoe waardevast is het product?
  • In welke staat verkeert het product?

(We weten inmiddels dat bijna iedereen die ons belt of mailt met deze vraag van zijn of haar eigen product vindt dat deze er nog perfect uitziet en we weten inmiddels ook dat dat niet altijd zo is)

 

 

De meeste van onze winkels zijn 6 dagen in de week open vanaf 10 uur. Op maandag openen de meeste winkels om 13u en in sommige winkels kan je zelfs elke dag terecht. Voor een overzicht van onze winkels en actuele openingstijden klik je hier

Onze winkels zijn vanzelfsprekend ook bereikbaar via mail of whatsapp!

Heb je algemene vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Used Products Chat
Hoi, voer hier de 4 cijfers van je postcode in om de dichtsbijzijnde filialen te tonen.