”Ik ben altijd goed geholpen door Used Products, hierdoor ben ik al jaren vaste klant. Het feit dat ik eigenaar kan blijven van mijn eigendom spreekt mij erg aan en ik kom ook regelmatig sieraden brengen waar ik wel even zonder kan. Laatst heb ik ook een hele mooie tv gekocht bij Used Products en ik kreeg ook nog korting toen ik mijn oude tv kwam inwisselen.”

-M. Brink, Amsterdam

 

”Ik kom regelmatig even kijken bij Used Products, als ik tijdelijk geld nodig heb dan verkoop ik mijn laptop en koop deze een week later weer terug. Verder heb ik vorige keer ook een Iphone 4 ingeruild toen ik een Iphone 6 kocht”

-L. Koster, Utrecht

 

”In deze tijd heb ik het financieel steeds slechter en ik kom ook regelmatig spullen voor de terugkoop brengen. Als ik aan het eind van de maand mijn salaris heb dan kom ik mijn spullen gewoon terug halen, dat gaat heel simpel. Verder is het een prettige winkel en er zijn vaak unieke producten die je niet snel tegen komt. Juist dat het om een echte winkel gaat vind ik fijn, dat geeft toch meer zekerheid.”

-B.Yildiz, Almere

 

“ik koop vaak dingen in de winkel van Used Products maar als ik tijdelijk geld nodig heb dan verkoop ik ook wel eens tijdelijk mijn gitaar zodat ik dan voldoende geld heb om te doen wat ik wil. De gitaar koop ik dan een paar weken later weer terug”

- T. Alptekin, Amsterdam

 

“Het gebeurt helaas wel eens dat ik op een avond echt te veel geld heb uitgegeven aan de verkeerde dingen. De terugkoopmogelijkheid helpt me dan enorm. Spullen heb ik wel, alleen ff geen geld. Zo kan ik mijn tijdelijke probleem makkelijk oplossen”

- J. Onrust, Hoofddorp

 

Ik heb voor mijzelf en voor mijn gezin 2 iphones 6 en een Samsung Galaxy S7 bij used products besteld.
Er stond bij in nette staat alle telefoons zagen eruit als nieuw en de Samsung zat nog in plastic verpakt.
Ik ben 100%tevreden en de telefoons waren de dag na bestelling al binnen.
- A. Posthumus, Steenwijk