0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Terugkoop

Heeft u tijdelijk en snel contant geld nodig maar wilt u uw product niet definitief kwijt?

 

Onze terugkoopservice biedt dan uitkomst. Je verkoopt je product maar je hebt vervolgens twee maanden de tijd om je product ook weer terug te kopen tegen een rente van slechts 4.5% per maand.

Onze winkels hebben een aparte inkoopbalie waar je producten voor een terugkoop-optie kan aanbieden. Onze ervaren inkopers beoordelen en testen de producten en je krijgt vervolgens direct contant geld uitbetaald. Vanzelfsprekend worden alle afspraken vastgelegd in een officieel terugkoopcontract.

Het verlengen van een terugkoop overeenkomst is niet mogelijk. Het opnieuw aanbieden van een product kan wel. In verband met de waardedaling van een aantal producten zal er dan altijd een nieuwe taxatie plaatsvinden.

Let op! : In verband met nieuwe wetgeving zullen niet alle producten zomaar voor een terugkoop-optie worden geaccepteerd. Ook bieden niet al onze winkels deze service aan. Wil je zeker weten of je met een bepaald product ergens terecht kunt neem dan even contact op met een winkel bij je in de buurt. Voor algemene terugkoopvragen mail je naar klantenservice@usedproducts.nl

Deze voorwaarden zijn van toepassing op onze Nederlandse winkels. In andere landen waar Used Products actief is gelden vaak andere voorwaarden.

De volgende producten komen eventueel in aanmerking voor de terugkoop:

gouden sieraden of sloopgoud, audio, gereedschap, merkhorloges, televisies, laptops, muziekinstrumenten, computers, fietsen, scooters, camera’s, smartphones, navigatie, etc….

Een product aan ons verkopen is vanzelfsprekend altijd mogelijk!

Uiteraard dien je zelf eigenaar te zijn van het product dat je op de terugkoop wil plaatsen. Tevens moet je 18 jaar of ouder zijn en dien je jezelf te kunnen legitimeren met een paspoort, rijbewijs, gemeentelijke identiteitskaart of vreemdelingenpas.

Ons terugkoopregister staat in direct verband met www.stopheling.nl  Producten afkomstig van diefstal worden vanzelfsprekend nooit geaccepteerd.

Wil je meer informatie over alle terugkoopmogelijkheden: klantenservice@usedproducts.nl