x

Tablet kopen of verkopen?


Bij UsedProducts.nl zijn we trots op onze uitgebreide selectie aan tablets. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste iPad (zoals de iPad Pro of iPad Air), een betrouwbare Samsung (bijvoorbeeld de Galaxy Tab S7 of Galaxy Tab A7) of andere topmerken zoals Lenovo of Huawei, bij ons ben je aan het juiste adres.

Inkoop van Tablets

Heb je een iPad, Samsung, Lenovo, Huawei of een tablet van een ander bekend merk die je wil verkopen? Bij UsedProducts.nl staan we klaar om je te helpen. We bieden concurrerende prijzen en een eenvoudig, stressvrij proces. Ons deskundige team test en beoordeelt je tablet om ervoor te zorgen dat je een eerlijke prijs krijgt.

Voordat je naar een van onze winkels komt, zorg ervoor dat je het volgende bij je hebt:

  1. De tablet die je wilt verkopen.
  2. Een geldig legitimatiebewijs.
  3. Eventuele accessoires die bij de tablet horen.

Een tablet kopen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe tablet, dan biedt UsedProducts.nl een indrukwekkende selectie van modellen om uit te kiezen. Van de nieuwste iPads en high-end Samsungmodellen tot betrouwbare tablets van merken als Lenovo en Huawei – we hebben voor elk wat wils.

Al onze tweedehands of nieuwe tablets worden grondig getest en gereinigd om te zorgen voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. Bovendien zijn al onze tablets ontgrendeld, zodat je ze kunt gebruiken met elke provider.

Je kunt onze iPads en Samsungmodellen via deze links bekijken. Voor tablets van andere merken zoals Huawei gebruik je deze link.

Waarom UsedProducts.nl?

Bij UsedProducts.nl maken we het kopen en verkopen van tablets zo eenvoudig mogelijk. Met meer dan 60 winkels verspreid over Nederland en daarbuiten, zijn we altijd in de buurt om je te helpen. Of je nu je oude tablet wilt verkopen of op zoek bent naar je volgende apparaat, we zijn er om je te ondersteunen.

Een overzicht van een greep uit onze tablets

 

Used Products Chat
Hoi, voer hier de 4 cijfers van je postcode in om de dichtsbijzijnde filialen te tonen.