x

Smartphones


Smartphone kopen of verkopen?

Bij UsedProducts.nl zijn we trots op onze uitgebreide selectie aan smartphones. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste iPhone (zoals de iPhone 14 of iPhone 13), een betrouwbare Samsung (bijvoorbeeld de S22 of S21) of een andere topper van merken zoals Oppo, Xiaomi, Huawei of Google Pixel, bij ons ben je aan het juiste adres.

Inkoop van Smartphones

Heb je een iPhone, Samsung, Oppo, Xiaomi, Huawei, Google Pixel of een andere bekend merk smartphone die je wilt verkopen? Bij UsedProducts.nl staan we klaar om je te helpen. We bieden concurrerende prijzen en een eenvoudig, stressvrij proces. Ons deskundige team test en beoordeelt je smartphone om ervoor te zorgen dat je een eerlijke prijs krijgt.

Voordat je naar een van onze winkels komt, zorg ervoor dat je het volgende bij je hebt: 

  1. De smartphone die je wilt verkopen.
  2. Een geldig legitimatiebewijs.
  3. (Eventuele accessoires die bij de smartphone horen (géén hoesjes))

Een smartphone kopen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, dan biedt UsedProducts.nl een indrukwekkende selectie van modellen om uit te kiezen. Van de nieuwste iPhones en high-end Samsungmodellen tot betrouwbare smartphones van merken als Oppo, Xiaomi, Huawei en Google Pixel – we hebben voor elk wat wils.

Al onze tweedehands smartphones worden grondig getest en gereinigd om te zorgen voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. Bovendien zijn al onze smartphones ontgrendeld, zodat je ze kunt gebruiken met elke provider.

Je kunt onze iPhones, Samsungmodellen en Huaweimodellen via deze links bekijken. Voor smartphones van andere merken zoals Oppo, Xiaomi en Google Pixel gebruik je deze link.

Waarom UsedProducts.nl?

Bij UsedProducts.nl maken we het kopen en verkopen van smartphones zo eenvoudig mogelijk. Met meer dan 50 winkels verspreid over het hele land, zijn we altijd in de buurt om je te helpen. Of je nu je oude smartphone wilt verkopen of op zoek bent naar je volgende toestel, we zijn er om je te ondersteunen op elke stap van de weg.

Een overzicht van een greep uit onze smartphones

Used Products Chat
Hoi, voer hier de 4 cijfers van je postcode in om de dichtsbijzijnde filialen te tonen.