x

Overnamekans Vlaardingen


Used Products heeft meer dan 60 winkels verspreid over 5 Europese landen en is dé marktleider in Nederland. We zijn gespecialiseerd in het kopen, verkopen en verpanden van nieuwe en tweedehands duurzame producten. Klanten ontvangen bij ons direct contant geld voor hun items, en wij verkopen deze weer met garantie.

Onze unieke combinatie van fysieke winkels en online aanwezigheid stelt ons in staat om klanten optimaal te bedienen. Met ruim 25 jaar ervaring in het ondersteunen van franchisenemers, bieden wij een duurzame en toekomstbestendige franchiseformule. Wil jij ook meeliften op ons succes en bovengemiddeld verdienen?

Dit is je kans! Used Products Vlaardingen, gevestigd in het hart van de stad, staat nu ter overname. De winkel, die dit jaar haar 10-jarig bestaan viert, is een bewezen succes en wacht op een nieuwe eigenaar die met enthousiasme en ondernemerschap deze kans wil grijpen.

Als franchisenemer van Used Products Vlaardingen stap je in een gevestigde winkel met een loyale klantenkring en geniet je van de vrijheid van zelfstandig ondernemen, terwijl je toch deel uitmaakt van een sterke en ondersteunende franchiseorganisatie. Je kunt rekenen op een bovengemiddeld inkomen, met het plezier van een leuke en zinvolle baan waarbij je elke dag klanten blij maakt met duurzame producten.

Ben je klaar om een toonaangevende rol te spelen in de circulaire economie en te floreren in een bedrijf waar duurzaamheid en winstgevendheid samengaan? Neem dan nu het stuur over van Used Products Vlaardingen en bouw verder aan jouw succesverhaal.

Voor meer informatie over deze unieke overnamemogelijkheid en hoe je deel kunt uitmaken van onze groene snelgroeiende Franchiseformule, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Laat je gegevens achter en we zullen alle details met je doornemen. Jouw toekomst als succesvolle ondernemer in de bloeiende wereld van duurzame retail start hier!

De winkel is gevestigd op de Kuiperstraat 90-92, 3131 CH te Vlaardingen

Meer weten over onze Franchiseformule? Klik hier

Meer weten over deze kans? Dhr Bakker vertelt je graag meer; [email protected] of 075 615 1575

Used Products Chat
Hoi, voer hier de 4 cijfers van je postcode in om de dichtsbijzijnde filialen te tonen.