BESTELLINGEN IN DE WEBSHOP

In de webshop staat het productaanbod van meer dan 50 Used Products vestigingen. U kunt in onze webshop betalen met Ideal. Omdat onze vestigingen afzonderlijk van elkaar ondernemen, is het niet mogelijk om producten van verschillende vestigingen tegelijk af te rekenen. Alvorens producten van een andere vestiging toe te kunnen voegen, dient u eerst de huidige inhoud af te rekenen.

De openingstijden van onze winkels kunt u vinden op de aparte pagina’s van de verschillende filialen. Uw bestelling wordt over het algemeen afgehandeld binnen deze openingstijden. Het kan dus voorkomen dat wanneer u op bijvoorbeeld een zondag bestelt uw pakket maandag verstuurd wordt. Voor aankopen die naar het buitenland verstuurd moeten worden hanteren wij aangepaste tarieven, het is dan ook niet mogelijk die via Ideal te betalen. Mocht u uw bestelling naar het buitenland willen laten versturen kunt u contact opnemen met de vestiging.

Vragen over producten en prijsopgaves kunt u het beste richten aan de vestiging zelf. Klik HIER voor een vestiging bij u in de buurt.

Voor overige vragen kunt u ons bereiken op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren via ons email adres: klantenservice@usedproducts.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt U een klacht indienen over de nieuwe terugkoopvoorwaarden? klik dan hier