0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Drop-off

 

 

Behalve het inkopen en verkopen van producten biedt Used Products ook een Drop off  mogelijkheid aan! Heeft u geen haast en heeft u ook niet direct contant geld nodig? Dan is dit de oplossing. Veel van onze winkels hebben een aparte inkoopbalie waar U de producten ook voor de Drop off optie aan kan bieden! Onze ervaren inkopers beoordelen en testen indien nodig de producten  De medewerkers van Used Products geven u professioneel advies over de verkoopprijs van uw product. Onze medewerkers hebben veel kennis van de tweedehands markt.

Een product op onze drop-off zal u uiteindelijk altijd meer opleveren dan wanneer we u direct contant geld uitbetalen.

 

Zodra uw product is verkocht wordt u gebeld en kunt u uw geld komen ophalen in de vestiging.  Ook is het mogelijk om het bedrag per bank naar u over te maken.

 

Producten die in aanmerking komen voor de drop off optie zijn onder andere:  Audio en PA apparatuur zoals versterkers en professionele draaitafels, Speakers, MP3 spelers, Muziekinstrumenten, Scooters en Quads, Fietsen, Flatscreen Plasma/LCD/LED/Smart en 3D TV’s, Gameconsoles en Games, Blu-ray dvd, dvd’s en series, LP’s en CD’s ,Gereedschap, Tools, Gouden sieraden en Sloopgoud, Diamanten en Juwelen, Zilver, accessoires van exclusieve merken, Smartphones en Tablets, Laptop/Notebook en Desktop computers, Apple producten, LED Computerschermen, Opslag media, Digitale Spiegelreflex camera’s, GoPro HD Camera’s en actie camera’s, Nieuwe huishoudelijke artikelen, Espresso apparaten, Dyson stofzuigers, Sport Artikelen, Speelgoed, en andere luxe en waardevolle spullen, etc. etc.