x

Used Products winkels in Amsterdam


Used Products heeft in Europa meer dan 60 winkels en we bestaan inmiddels al 25 jaar!

In Amsterdam kan je bij ons terecht bij deze 6 verschillende locaties: 

  • Amsterdam West – Jan van Galenstraat 79 
  • Amsterdam Centrum – Prins Hendrikkade 176 
  • Amsterdam Osdorp – Tussen Meer 209
  • Amsterdam Bijlmer – Bijlmerplein 376
  • Amsterdam Noord – Buikslotermeerplein 142
  • Amsterdam Oost – Middenweg 47

We betalen direct contant geld voor je gebruikte en nieuwe producten. Heb je tijdelijk geld nodig maar wil je jouw product niet definitief kwijt? Dan kan je jouw product tijdelijk verkopen en ook weer op komen halen. Het zogenaamde verpanden. 

Ook verkopen we natuurlijk van alles en nog wat maar dan altijd goedkoper en natuurlijk met garantie. Van een iPhone 14 nieuw in seal tot een Playstation 5 met games, een iPad, een laptop, een boormachine, een gitaar etc etc.. 

Kom je ook eens kijken? 

  

Krijg onder andere direct contant geld voor: 

Smartphones /Tablets /Laptops / Camera’s / Gameconsoles / Games / Audio / TV / Goud / Merkhorloges / Gereedschap / Muziekinstrumenten / Fietsen en scooters 

We kopen natuurlijk ook nieuwe producten in. Ben je geïnteresseerd in een product dat we te koop hebben? Inruil is wellicht ook mogelijk! 

 

Voorwaarden 

Om producten bij ons te kunnen verkopen ben je minimaal 18 jaar en heb je altijd een geldig legitimatiebewijs bij je. Onze inkoopregisters staan in directe verbinding met het stophelingsregister van de politie. 

Onze winkels in Amsterdam zijn 6 dagen in de week open, bij de winkel aan de Prins Hendrikkade kan je ook op zondag van 12u tot 17u terecht. 

Used Products Chat
Hoi, voer hier de 4 cijfers van je postcode in om de dichtsbijzijnde filialen te tonen.