Zondag 22-2 besteld en dinsdag 24-2 geleverd!
Duidelijke internetsite en een makkelijke bestelmethode , keuze om het product zelf af te halen of om het te laten versturen .
De verzendcode word gemaild zodat de bestelling is te volgen.
Een tevreden klant .
Vorige aankoop in jan 2015 een samsung galaxy s3 mini VE heb ik zelf opgehaald en daarom gezien wat ik koop .
Duidelijke uitleg over de telefoon , omdat er geen lader bij zat en geen doosje ging er nog 10 euro van de prijs af .
Telefoon meegenomen en uitvoerig getest en werkt naar behoren .
Deze aankoop is ook goed verlopen dus een tevreden klant .

-Henk Neef, Groningen

 

”Ik ben altijd goed geholpen door Used Products, hierdoor ben ik al jaren vaste klant. Het feit dat ik eigenaar kan blijven van mijn eigendom spreekt mij erg aan en ik kom ook regelmatig sieraden brengen waar ik wel even zonder kan. Laatst heb ik ook een hele mooie tv gekocht bij Used Products en ik kreeg ook nog korting toen ik mijn oude tv kwam inwisselen.”

-Maarten Brink, Amsterdam

 

”Ik kom regelmatig even kijken bij Used Products, ze hebben elke keer weer nieuwe spullen! Tegenwoordig verkopen ze ook veel nieuwe artikelen, niet alleen meer tweedehands, en de winkels zien er schoon en overzichtelijk uit. Vorige keer heb ik ook een Iphone 4 ingeruild toen ik een Iphone 6 kocht.

-Lucy Koster, Utrecht

 

”In deze tijd heb ik het financieel steeds slechter en ik kom ook regelmatig spullen voor de terugkoop brengen. Als ik aan het eind van de maand mijn salaris heb dan kom ik mijn spullen gewoon terug halen, dat gaat heel simpel. Verder is het een prettige winkel en er zijn vaak unieke producten die je niet snel tegen komt.
Juist dat het om een echte winkel gaat vind ik fijn, dat geeft toch meer zekerheid.”

-Bram Vermeulen, Almere

 

“ik koop vaak dingen in de webshop van Used Products, op die manier hoef ik niet naar 1 winkel,maar kan ik in de voorraad van alle Used Products winkels kijken. Je betaald gemakkelijk met Ideal, vaak heb je het product de volgende dag al in huis!”

- Joey de Velde, Amsterdam