Behalve het inkopen en verkopen van producten biedt Used Products ook een terugkoop mogelijkheid aan. Onze winkels hebben een aparte inkoopbalie waar U de producten ook voor de terugkoopoptie kan aanbieden. Onze ervaren inkopers beoordelen en testen, indien nodig, de producten en u krijgt direct contant geld!

  • Used Products biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze terugkoopservice tegen een gereduceerd tarief van 4,5% per maand.
  • U heeft twee maanden om uw product(en) weer op te halen.
  • Verlengen is niet mogelijk.
  • Wel bestaat er de mogelijkheid nadat u het product heeft teruggekocht om het opnieuw aan te bieden. Op dat moment zal het product opnieuw worden getaxeerd door onze inkoper.
  • Onze inkopers beoordelen of uw product voldoet en kan worden geaccepteerd als terugkoopoptie.
  • Een product aan ons verkopen is vanzelfsprekend ook altijd mogelijk!
  • Deze voorwaarden gelden alleen voor de Nederlandse winkels
De volgende producten komen eventueel in aanmerking voor de terugkoop: gouden sieraden, sloopgoud, audio, gereedschap, merkhorloges, televisies, laptops, muziekinstrumenten, computers, fietsen, scooters, camera’s, smartphones, navigatie, etc….

Uiteraard dient u zelf eigenaar te zijn van het product dat u wilt verpanden. Tevens moet u 18 jaar of ouder zijn en u dient zich te kunnen legitimeren door middel van paspoort, rijbewijs, gemeentelijke identiteitskaart of vreemdelingenpas.

 

 

 

 

Va onze service UPXL is het tevens mogelijk om uw auto, motor, boot, caravan etc. tijdelijk in de terugkoop te plaatsen.

Stuur hiervoor een mail naar info@usedproducts.nl, met daarin alle gegevens van het voertuig (denk hierbij aan de aanschafwaarde, kilometerstand, bouwjaar en het bedrag dat u wenst te ontvangen).

Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met U opgenomen.