Op al onze producten heeft u natuurlijk garantie.

Op vertoon van uw aankoopbon is de garantieperiode altijd minimaal 1 maand maar in een aantal gevallen heeft u ook langer garantie!

Indien het product niet goed functioneert zal onze technische dienst dit zal trachten te verhelpen. Lukt dit niet dan kunt u het product ruilen tegen een vergelijkbaar product of ontvangt u een tegoedbon. Teruggave van geld is in bijzondere omstandigheden ook mogelijk.

Afwijkende garantiebepalingen omtrent een artikel zullen op de aankoopbon van de desbetreffende winkel vermeld worden.

Wanneer u online een product heeft gekocht dan heeft u na ontvangst van het product 14 dagen de tijd (zichttermijn) om te beslissen of u het product wil houden of dat u van de koop afziet(herroepingsrecht).

Zichttermijn is geen gebruikstermijn:

U dient tijdens de bedenktijd voorzichtig met het toegezonden product om te gaan. U heeft het recht om het product te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Zolang u nog niet heeft besloten om het product te houden, mag u het niet gebruiken.

Wanneer u het product voor meer heeft gebruikt dan nodig is om te beoordelen of u het product daadwerkelijk wil houden bent u aansprakelijk voor de waardevermindering. Used Products heeft dus recht op vergoeding wanneer u het product gebruikt retourneert.

Nadat u het besluit om te herroepen aan de Used Products vestiging bekend heeft gemaakt krijgt u nog eens 14 kalenderdagen de tijd om het product terug te sturen.

Extra vracht- en leveringskosten en de kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor rekening van u.

Terugbetaling vind plaats nadat Used Products het product retour heeft ontvangen.

*Individuele vestigingen kunnen in sommige gevallen aanvullende garantiebepalingen hanteren*

 

Uitzondering herroepingsrecht goederen en diensten:

* Producten die volgens specificaties van de consument vervaardigd zijn of duidelijk voor een specifiek persoon zijn bestemd;

* Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden in verband met gezondheidsbescherming of hygiëne waarvan de gesealde verpakking door de consument is verbroken;

* Games voor de PC en spelconsole, alle software.

Klik hier voor de garantiebepalingen van de Belgische vestigingen.

 

Laat het ons weten als u hierover vragen heeft! klantenservice@usedproducts.nl